In het menu-itemMonitoring, sub-itemLaadnetwerkkunt u de status van uw Laadnetwerk bekijken.

Wanneer de statusindicatoren van de Laadpaal van een Laadgroep met eenzwarte balkgekleurd zijn, betekent dit dat de Laadpaal resp. de hele Laadgroepofflineis.

Graphical user interface

Description automatically generated with medium confidence

Daarbij betekent de statusoffline, dat er geen verbinding is tussen de sim-kaart, die is ingebouwd in een Controller-laadstation in een LTE-stick, en de reev Backend. De verbinding gebeurt viahet mobiele netwerk- de sim-kaart is daarbij een multi-sim-kaart, wat betekent, dat deze inbelt in het betreffende netwerk, die ter plekke de beste verbinding heeft.

Vervolgens worden de redenen voor eenoffline-toestand weergegeven en uitgelegd hoe deze kunnen worden verholpen. Opnieuw opstarten van het Controller Laadstation helpt in de meeste gevallen (zie punt 3)!

• 1.    Laadstation heeft geen stroom

• Controler dat het Laadstation op een werkende stroombron is aangesloten en dat de aardlekschakelaar, die in de behuizing van een ABL-laadstation is ingebouwd, zijn ingeschakeld.

• 2.    De LTE-stick is niet juist geplaatst

•  Zorg ervoor dat de LTE-stick, die is ingebouwd in de behuizing van het Controller-laadstation, juist is geplaatst.

• Als de LTE-stick van de fabrikantHuaweiis, controleer dan of de led-indicator groen knippert.

• Als de LTE-stick van de fabrikantAlcatel is, lees dan het volgende overzicht

• Violet lampje brand enkele seconden --> Voeding gegarandeerd

• Oranje lampje knippert snel --> Er wordt naar een netwerk gezocht

• Oranje lampje brandt continu --> Buiten werking

• Rood lampje knippert langzaam --> Registratie in het LTE-netwerk vindt plaats

• Rood lampje brandt continu --> Registratie in het LTE-netwerk uitgevoerd

• 3.    Sim-kaart heeft tijdelijke verbinding met het mobiele netwerk verloren

• In sommige gevallen kan de sim-kaart de verbinding met het mobiele netwerk verliezen

• Om ervoor te zorgen dat de sim-kaart weer op het mobiele netwerk kan inbellen, moet een fysieke herstart van het Controller-laadstation plaatsvinden. Een handleiding voor een fysieke nieuwe start van eenABL eMH3 Controller-laadstationvindt uhier. Wacht na het herstarten tot 30 minuten en controleer dan in uw reev Dashboard, of de Laadgroep weer online is.

• Als dit probleem zich vaker voordoet, kan het zijn dat de mobiele verbinding ter plekke te zwak is. Neem hiervoor contact op met onzeSupportvoor het testen van de mobiele verbinding en verder advies.