Het handmatig herstarten van uw eMH3 Controller-laadstationmoet als volgt worden uitgevoerd.

Als er zich tijdens het proces problemen voordoen of het resultaat van een stap anders is dan beschreven, neem dan contact op met onze Support viasupport@reev.com.

1. 1.    Het  eMH3 Controller-laadstation met de driehoekige sleutel aan de bovenkant openen

1. 2.    Haal de LTE-stick eruit en plaats hem weer terug. De LTE-stick bevindt zich op de USB-               poort van het behuizingsklepje, die bij het openen naar beneden klapt.

1. 3.    De beide aardlekschakelaars (Twin 2x blauw, Single 1x blauw) en de grije stroomonderbreker         (1x grijs) inschakelen en ongeveer 30 seconden wachten

1. 4.    De bede aardlekschakelaars (2x blauw) en de grijze stroomonderbreker (1x grijs) weer                   inschakelen om het Laadstation in te schakelen.

1. Controleer of de LTE-stick juist is geplaatst en de led bij eenHuawei-stickgroenknippert.

Bildschirmfoto 2022-02-28 um 16.45.06

Bildschirmfoto 2022-02-28 um 16.45.13

Wanneer het Controller-laadstation eerder Master) over een Alcatel LTE-stick beschikt, houd dan rekening met het volgende overzicht:

• *    Violet lampjebrandt enkele seconden ->Voeding gegarandeerd

• *    Oranje lampjeknippert snell ->Er wordt naar een netwerk gezocht

• *    Oranje lampjebrandt continu ->Buiten werking

• *    Rood lampjeknippert langzaam ->Registratie in hetLTE-netwerkvindt plaats

• *    Rood lampjebrandt continu ->Registratie in het LTE-netwerkvindt plaats

• *    Groen lampjeknippert langzaam ->Registratie in het3G-netwerkvindt plaats

• *    Goen lampjebrnadt continu ->Registratie in het3G-netwerk vindt plaats

• *    Blauw lampjeknippert langzaam -> Registratie in het2G-netwerkvindtplaats

• *    Blauwlampjebrandt continu ->Registratie in het2G-netwerkvindt plaats