Charge Point Operator (CPO): De Charge Point Operator (CPO) is de Beheerder van het Laadnetwerk.

Dashboard: Via uw reev Dashboard kunt u uw Laadnetwerk beheren. Het Dashboard is daarbij een cloudgebaseerde Software, die u via de link dashboard.reev.comdashboard.reev.com en uw inloggegevens kunt bereiken.

Electromobility Service Provider (EMP): Bestuurders sluiten met EMP's een contract af om het eRoaming Laadnetwerk van de CPO's te gebruiken. De EMP verzorgt daarbij de tariefstructuur van de Bestuurders, de facturatie van Laadsessies en het verstrekken van de RFID-Laadpassen.

eRoaming: Via het eRoaming-netwerk kan de Beheerder van het Laadnetwerk (CPO) zijn/haar Laadnetwerk openbaar ter beschikking stellen voor klanten van de Electromobility Service Provider (EMP). Zo ontstaat er een verreikend Laadnetwerk voor Bestuurders.

EVSE-ID: De EVSE-ID is de individuele identificatie van elke Connector. De ID wordt op de reev Sticker, die op elke Connector is aangebracht, weergegeven. U kunt zelf controleren of de juiste EVSE-ID is opgeslagen door in uw reev Dashboard in Monitoring op de betreffende Connector te klikken. Vervolgens wordt de EVSE-ID in de zijbalk weergegeven.

Gebruikersgroep: Hierbij legt u in uw reev Dashboard vast onder welke voorwaarden en individuele Tarieven u uw Oplaadvermogen wilt aanbieden.

Laadgroep: Een Laadgroep bestaat uit een Controller Laadstation en indien nodig andere daarop aangesloten Extender Laadstations.

Laadnetwerk: Uw Laadnetwerk omvat al uw Laadgroepen op alle locaties.

Oplaadpunt/aansluiting: Op een Oplaadpunt/aansluiting wordt de kabel aangesloten, waarmee u uw elektrische auto kunt laden. Afhankelijk van het model heeft een Laadstation één of twee Oplaadpunten.

RFID-Laadpas: Met behulp van RFID-Laadpassen kunnen Laadsessies bij een Laadgroep worden geautoriseerd.

Betaalrekening: Op de betaalrekening worden de bedragen van de Bestuurder geboekt, voordat het totaalbedrag van alle voltooide Laadsessies maandelijks op de door u opgeslagen zakelijke rekening worden uitbetaald. De betaalrekening en de bijbehorende verificatie bij onze betalingsdienstaanbieder Stripe is nodig, omdat deze de financiële transactie uitvoert.