U hebt de mogelijkheid, externe Laadpassen toe te voegen aan het reev Dashboard. Hier vindt u meer informatie over aan welke technische normen uw RFID-passen moeten voldoen.

Open in uw reev Dashboard het menu-item Gebruiker, submenu Laadpassen en klik rechtsboven op Nieuwe Laadpas toevoegen. Kies vervolgens in het venster dat wordt geopend het tabblad other aus.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Nu moet u de UID of ook het serienummer van de Laadpas invoeren. U hebt daarbij twee mogelijkheden deze uit te lezen:

1. Met een RFID-kaartlezer.

1. Met een mobiele app zoals bijv. NFC Tools App. De app uit de App Store downloaden en vervolgens de instructies in de app volgen. Daarbij moeten de dubbele punten, die in de app bij het serienummer worden vermeld niet in het reev Dashboard worden overgenomen.

Via uw Laadstation kunt u ook externe Laadpassen aan uw reev Dashboard toevoegen. Daarbij houdt u de Laadpas voor 4-5 seconden voor de lezer van uw Laadstation tot deze blauw knippert.

Wanneer uw Laadpas voldoet aan de technische normen, verschijnt deze nu in uw reev Dashboard in het menu-item Gebruiker, sub-item Laadpassen en dan boven in het tabblad om te controleren. Hier kunt u de Laadpas nog een naam geven en vervolgens toevoegen aan uw reev Dashboard.

Graphical user interface, text, application, email