Hier ziet u welke nieuwe Functies in uw reev Dashboard beschikbaar zijn. De volgorde is gebaseerd op de volgorde van de menustructuur van uw Dashboard.

1. Algemene informatie

Het is nu nog eenvoudiger om met ons uw feedback in het Dashboard te delen

Vanaf nu heeft u aan de rechterkant van het scherm in het reev Dashboard in elk menu-item de beschikking over de knop "Get in Touch". Hiermee kunt u direct een vraag aan ons Supportteam stellen of met ons Productteam suggesties en verbeteringsvoorstellen delen.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Nadat u het juiste verzoek hebt geselecteerd, kunt u meer details en uw eMail adres vermelden. Bovendien hebt u ook de mogelijkheid een bestand toe te voegen of direct via de tool een beeldschermopname in beeld- of videoformaat te maken. De beeldschermopname kunt u met notities, pijltjes, tekstvelden enz. bewerken om uw verzoek toe te lichten.

Opmerking: U kunt ons natuurlijk ook verder direct per eMail ondersupport@reev.com of +31 26 808 0467 bereiken.

Systeemgebruikers met de functie leesbevoegdheid hebben nu meer rechten

Systeemgebruikers aan wie de functie leesbevoegdheid is toegewezen, kunnen toekomstige facturen en laadprocessen in het menu-item Facturatie exporteren.

Shape

2. Monitoring

Meer informatie over openbaar toegankelijke Laadgroepen (reev Dashboard Pro)

U kunt nu aanvullende informatie over uw openbaar toegankelijke Laadpunten opslaan, die aan de klanten van onze EMP's wordt getoond, die via het eRoaming-netwerk laden. Controleer of uw huidige instellingen juist zijn zodat de correcte gegevens voor mogelijke ladende gebruikers worden weergegeven.

Ga hiervoor in het menu-itemMonitoring, sub-itemLaadnetwerken klik dan bij de bijbehorende Laadgroep opDetails zichtbaar maken. In de zijbalk die wordt geopend, hebt u de mogelijkheid de volgende gegevens te specificeren:

• *    Adres en coördinaten van de Laadgroep

• *    Als de elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen afkomstig is

• *    Het soort stekker en het Oplaadvermogen (AC/DC)

• *    Openingstijden van de Laadgroep

Graphical user interface, application