Om een lokale diagnose van de Laadpaal uit te kunnen voeren, moet u de hieronder genoemde stappen volgen om de webbeheerinterface van de SBC (Single Board Computer) op te vragen:

1. Verbind uw laptop via een ethernet-verbinding (RJ45 patchkabel) met de LAN-interface van de SBC.

2. Probeer het webadres http:// 169.254.1.1: 8300/ in uw browser te openen. Als dit niet mogelijk is, volg dan de aanwijzingen in het volgende punt

3. In sommige gevallen moet u de netwerkadapter in uw computer configureren volgens de onderstaande parameters.

Aanpassen van de adapter- en netwerkinstellingen

De onderstaande adressen moeten worden ingesteld in de netwerkinstellingen van uw laptop.

De exacte stappen hangen af van het door u gebruikte besturingssysteem. Herhaal vervolgens de hierboven genoemde stap 2.

•  Netwerk: 169.254.1.8 (het laatste cijfer kan variëren tussen 1-8)

•  Netmasker: 255.255.255.0

1. Klik op de knop Start en kies het systeem-item Systeembesturing.
Graphical user interface, application

Description automatically generated

2. Klik vervolgens op het pictogram Netwerk- en goedkeuringscentrum.
Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

3. Kies nu linksboven het item Adapterinstellingen wijzigen.

Graphical user interface, application, Teams

Description automatically generated

4. Zoek de bijbehorende netwerkadapter en klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Er verschijnt nu een contextmenu. Klik daar nu met de linkermuisknop op Eigenschappen.

Graphical user interface, application, Word

Description automatically generated

5. Er verschijnt een nieuw venster. Scroll in het venter tot u het item Internetprotocol versie 4 (TCP-IPv4) ziet. Dubbelklik op dit item met de linkermuisknop. 1x klikken en vervolgens op de knop "Eigenschappen" klikken kan ook.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

6. Er verschijnt een nieuw venster. Hier kunt u het bijbehorende adres opslaan. Voor het item eronder moet u hetzelfde doen. Druk vervolgens op de knop OK. Bevestig nu het daaronder liggende venster ook met OK.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Hoe kan ik andere Extender Laadstations van de productboom toevoegen of deze verwijderen?

Klik op het tabblad "Producten -> Installatie". U krijgt nu de momenteel opgeslagen configuratie van de productboom te zien.

De Controller (eerder Master) wordt gemarkeerd met een omcirkelde M

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Om de configuratie van de productboom aan te kunnen passen, klikt u op de knop "Rol wijzigenl" en kies "Installer" om de toegangsrechten te krijgen. Klik nu op de knop "Producten toevoegen", om doorgestuurd te worden naar de productcatalogus. Om een Extender Laadstation te verwijderen, klikt op het pictogram "Prullenmand" en bevestig u de wijziging met een klik op "Nieuwe configuratie maken".

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Gebruik de zoekbalk aan de linkerkant en voer het modelnummer van het Extender Laadstation in dat u kunt aflezen van het typeplaatje van het Extender Laadstation.

Graphical user interface, table

Description automatically generated

U krijgt nu alle beschikbare Extender Laadstations met de verschillende revisieniveaus te zijn. Bevestig het te integreren model met een klik op het modelnummer.

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

U hebt nu de mogelijkheid het aantal Extender Laadstations naar wens aan te passen als het om hetzelfde model gaat. Als u op "opslaan" klikt, bevestigt u het gekozen model en het aantal.

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

Eerst wordt u teruggeleid naar de productboom, om deze te bevestigen. De aanpassing van de productboom gaat pas in als u nu op de knop "Nieuwe configuratie maken" klikt.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Bvestig de nieuwe productboom met een klik op de knop "Nieuwe configuratie uitvoeren".

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Het Laadnetwerk wordt nu opnieuw gestart en u wordt na ongeveer 3-5 minuten automatisch doorgestuurd naar de startpagina van de Webbeheerinterface. Controleer vervolgens om er zeker van te zijn dat de aanpassing is uitgevoerd. Klik hiervoor op het tabblad "Producten -> Installatie".

Graphical user interface, text, application, email