Shape

Laadpassen registreert u als gebruiker op het Laadnetwerk en garandeer dat Laadsessies aan u kunnen worden toegewezen.

Via het menu-item Wallet, sub-item Laadpassen kunnen bestaande Laadpassen worden beheerd resp. nieuw Laadpassen aan uw gebruikersaccount worden toegevoegd.

Nieuwe Laadpassen kunnen via de knop Laadpas toevoegen worden toegevoegd.

• Als u een nieuwe reev Laadpas wilt toevoegen, kunt u de pas met de smartphone scannen, zodat deze automatisch wordt herkend of de weergegeven code op de pas handmatig invoeren.

• Als u een externe RFID-Laadpas wilt toevoegen, kunt u de pas met de smartphone scannen, zodat deze automatisch wordt herkend of de UID van de RFID-pas handmatig invoeren.